Internet svämmar över av resebloggar och andra sidor som berör ämnet och det kan vara svårt att hitta guldkornen. Som tur är behöver man inte leta länge för att hitta till en av de trivsammaste resebloggarna som finns att hitta på svenska.

En bra blogg ska vara:

  • Personlig och tilltalande
  • Lättnavigerad med unikt och välskrivet innehåll
  • Erbjuda något som andra bloggar inte gör

Utan att överdriva, kan man säga att 29grader.se får högsta betyg på alla punkter, vilket även alla de priser som bloggen har mottagit vittnar om. Bloggen är fullspäckad av resereportage blandat med smarta tips och anekdoter ut det vanliga livet. Varje artikel följs av fina foton som gör bloggen ännu mer levande.

Levande resereportage

Christine som driver bloggen berättar på ett personligt sätt om hur hon och hennes man tillsammans upptäcker olika delar av världens alla hörn. Här finns fullspäckade reportage om resor till bland annat:

  • USA
  • Indonesien
  • Lettland
  • Tjeckien

Förutom fantastiska presentationer av resmålen, får man som läsare även en nästan verklig kontakt med Christine, eftersom hon gör reportagen levande med anekdoter från hennes egna upplevelser.

Fantastiska foton

Utöver att vara en utmärkt skribent är Christine, som driver 29grader.se, även en talangfull fotograf och bilderna som hon har tagit för att illustrera sina reportage är fantastiska att bläddra igenom. Om du har tid rekommenderas även en titt på hennes professionella kameraarbeten som det länkas till ifrån sidan.

Sammanfattning

Vare sig man letar inspiration för nästa resmål eller bara vill drömma sig bort för en stund, är 29grader en utmärkt plats för båda ändamålen. Det är fascinerande att läsa och se hur hon tar sig runt på sin surfbräda eller klättrar uppför vulkaner. Läs om hennes giftermål i Thailand eller varför hon inte så gärna vill resa till Siri Lanka igen. Få information om varför Bali blev hennes hem för ett år eller varför Costa Rica är den plats som hon drömmer att bosätta sig på. Oavsett om du själv gillar att resa eller hellre stannar hemma, är bloggen en fantastisk inblick i ett liv fullt av äventyr. Glöm alla sidor uppbyggda av resebyråer och surfa in på denna blogg istället. Här kan man definitivt slå ihjäl flera timmar.

Kika in hos en helt underbar reseblogg